Hallo toekomstige vrijwilliger! GVO de Klup is een gezellige plek waar mensen met een verstandelijke beperking komen om hun vrijetijdsbesteding in te vullen. Van wekelijkse activiteiten zoals yoga, creatieve soos, koken, musical tot aan activiteiten die één keer in de maand georganiseerd worden zoals bingo, een pannenkoek en filmavond en zelfs uitstapjes naar concerten, festivals of een schouwburg.

Al deze activiteiten worden begeleid door vrijwilligers. En daar kunnen we uw hulp goed bij gebruiken!

Lijkt het u leuk om te helpen bij de activiteiten van GVO de Klup? Reageer dan onder dit bericht. 

Reacties  
# 0638242211Mike Meere 08-03-2017 10:44 Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.