De Kindertelefoon in Nijmegen zijn we op zoek naar medewerkers Als  vrijwilliger bied je hulp, informatie en advies via de telefoon of chat aan kinderen van 8 tot 18 jaar en help je het probleem (als dat er al is) te bespreken.  Tevens verricht je ondersteunende werkzaamheden , werving en selectie, registratie,  teambuilding, deskundigheidsbevordering). Daarnaast zijn wij op zoek naar vrijwilligers die gastlessen willen geven op basisscholen en middelbaar onderwijs om de naamsbekendheid van De Kindertelefoon te vergroten. Je maakt deel uit van een professioneel en gezellig team, je krijgt een waardevolle training in gesprekstechnieken of didactische vaardigheden en je kunt jezelf verder ontplooien op organisatorisch gebied. En natuurlijk geeft het een goed gevoel als je kinderen verder kunt helpen.

Goede luister- en gespreksvaardigheden, inlevingsvermogen in doelgroep, flexibiliteit, zelfstandigheid en (zelf)reflectief vermogen is belangrijk.

De werktijden:

- Door de week;

- In het weekend;

- Overdag & 's Avonds

- 6 uur per week

Wil jij je aansluiten bij ons team? Laat da hieronder uw reactie achter. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een informatiefolder en een sollicitatieformulier.

Reacties  
# Wiepy van Kuppeveld-Smits 29-03-2017 11:24
Goede middag, ik heb interesse in het vrijwilligerswerk voor de kindertelefoon.

Vriendelijke groet,

Wiepy van Kuppeveld-Smits
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost