Ik viel een jaar geleden voor een Franse Bulldog van vier maanden oud. Babs. Bij thuiskomst bleek het dier zijn ontlasting niet op te kunnen houden. Na medisch onderzoek is gebleken dat de Bulldog mishandeld is geweest.  Babs moet nu 24 uur per dag een luier om, omdat zij niet voelt aankomen wanneer ze moet poepen. Per dag gaan er zo'n 8 a 10 luiers doorheen en dat gaat behoorlijk in de kosten lopen. En nu is mijn vraag of er ouders zijn waarvan de kinderen net zindelijk zijn en luiers van maat 5 /6 over hebben, die ik kan overnemen.

Heeft u luiers maat 5 of 6 over? U zou Babs en baasje Wendy er erg blij mee maken. Reageren kan hieronder!
Reacties  
# 0345573381mieke van buuren 06-08-2017 17:27
hallo ik heb nog pak luiers had ik voor mij hond maar deze paste niet graag zou ik deze opsturen voor de hond van wendy
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# RE: Luiers maat 5/6 gezocht voor hondje BabsCarmen 07-08-2017 08:26
Hoi
Ik heb wel een pak luiers staan maar dit zijn wel luierbroekhes kan dat ook
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.