Ons koor telt 42 leden. De jongste is 50 en de oudste is 89 jaar. Wij willen iedereen die wil zingen de gelegenheid bieden om dit bij ons te komen doen. Jong en oud, mannen en vrouwen iedereen is welkom bij ons smartlappenkoor De Waalzangers. Naast de bekende smartlappen zingen wij ook in het Nimweegs dialect. Wat ons koor bijzonder maakt is dat wij ons eigen orkest hebben en begeleidt worden door een toetsenist, accordeonist, banjo gitarist en een drummer.
We repeteren op woensdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in wijkcentrum de Schakel in Nijmegen. 

Lijkt het u leuk om kennis te maken met dit enthousiaste koor? Laat het ons weten door hieronder te reageren!

Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.