Op vrijdag 15 december 2017 organiseren wij, 7 studenten van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen, in samenwerking met GT Rally een benefit rally voor 3FM Serious Request 2017 in Apeldoorn. Het doel van deze benefit rally is om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Glazen Huis. Het wordt een gezellige dag waarbij verschillende unieke locaties worden aangedaan.

De dag
De dag zal afgetrapt worden bij The Gallery Aaldering in Brummen waar de deelnemers hartelijk ontvangen worden door de organisatie. The Gallery Aaldering is één van de grootste, klassieke autodealers in Europa en daarmee dé perfecte startlocatie voor de Winter Rally 2017. Na de aftrap in het Grand Café van The Gallery Aaldering zullen de deelnemers starten aan de eerste etappe van de Winter Rally. De route zal rondom de Veluwe gereden worden. De deelnemers zullen vanaf The Gallery Aaldering naar de lunchlocatie rijden waar zij een geheel verzorgde lunch kunnen verwachten. Vanaf de lunchlocatie zullen zij starten aan de tweede etappe richting Apeldoorn. Rondom Apeldoorn zullen zij finishen op een prachtige locatie. Op deze locatie zal de dag afgesloten worden met buffet. Tijdens en na het buffet zal er door een veilingmeester verschillende items geveild worden.

Deelnemers
Een aanmelding voor de benefit rally kost 250 euro. Het is best een hoog bedrag, dit komt omdat van dit bedrag ook een lunch en in de avond een buffet wordt georganiseerd. "Niet iedereen legt zo maar 250 euro neer om hieraan mee te doen" vertelt Nathalie, een van de studenten. Op het moment hebben wij 17 aanmeldingen, dit zijn allemaal exclusieve auto's zoals Porsches en Maserati's. 'Gewone' auto's zijn ook welkom al is dit minder gebruikelijk volgens Nathalie.

Inmiddels zijn alle vrijwilligers gevonden.   Nu houden wij aansluitend aan onze Rally een veiling tijdens het diner op de finish locatie: Landgoed Klarenbeek. De volgende artikelen zullen onder andere geveild worden:
-Bronzenbeeld t.w.v €3500,-
-Rally handschoenen
-Morgan Experience
-Ronleiding/concert/High wine in Paleis het Loo
Echter zoeken wij nog iemand die deze avond op een leuke en enthousiaste manier deze artikelen voor mooie/grote bedragen weet te veilen om zo de opbrengst voor Serious Request te verhogen.

Bent u iemand die deze avond als veilingmeester aan de slag kan gaan? Reageer hieronder!

Plaats reactie

Dagoproep radio