Samen eten is een stuk gezelliger dan alleen. Dus willen wij er voor zorgen dat er meer samen gegeten wordt en daar gaan wij met Gelderland Helpt iets aan doen. 
Door de hele provincie zijn er allerlei initiatieven waarbij u kan mee eten. Waar en wanneer deze etentjes georganiseerd worden willen wij graag samen met u in kaart gaan brengen. 

Kunt u ons vertellen waar er een inloop avond wordt georganiseerd met eten? Laat het ons weten door hieronder uw reactie achter te laten!

In het nieuwe jaar hebben wij dan een mooi overzicht voor u waar , en in welke plaats u kunt aanschuiven voor een hapje eten!

Reacties  
# 0344-639940Annet Roose-van Leijden 21-12-2017 11:35
Kijk op www.samenwel.nl/eten
Hier staan alle 'samen eten'-initiatieven in Rivierenland gebundeld.

Hartelijke groeten,
Annet (projectleider)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# 0610669472Zorgboerderij Hoogbroek 03-01-2018 08:29
Beste medewerker Gelderland helpt samen eten.

Ik hoorde van jullie initiatief voor deze actie.
En dacht dat het ook voor onze activiteiten op de Zorgboerderij een goed idee zou kunnen zijn. Ik werk sinds 8 jaar als begeleider op deze zorgboerderij.
Zorgboerderij Hoogbroek staat in Lienden, in de Betuwe. Bij ons komen gemiddeld 20 -25 gasten per dag, met allerlei verschillende achtergronden en beperkingen, van jong tot oud. Hier worden ze activiteiten aangeboden welke bij hen passen en waarbij ze zich prettig en nuttig voelen.
Sinds kort hebben we een mooi dakterras gerealiseerd, in een kas met een heel mooi uitzicht en daarin een mooie keuken. We hebben sinds kort activiteiten opgestart om o.a hier een Open Tafel aan te bieden. Hiervoor zou het goed zijn om hier meer bekendheid aan te kunnen geven.
De gasten kunnen dan 1a 2 x per maand op dinsdag middag een vers bereide,( met meest biologische ingrediënten van de boerderij ) samen een maaltijd te nuttigen. Dit wordt door een paar gasten(cliënten) die op onze boerderij werken bereid, onder een deskundige leiding.
Eventueel kunnen we vervoer om de gasten op te halen en thuis te brengen regelen.
Onze eerste datum wanneer we deze Open Tafel houden is 22 januari.
Ik kan u zonodig een folder met de uitnodiging van deze Open Tafel toe sturen.

Ben benieuwd naar jullie reactie,
Vriendelijke groet,
Marry Duim
Begeleider bij Zorgboerderij Hoogbroek
Burg. Houtkoperweg 6
4033 BK Lienden
0488-483208 06-10669472
,

Website ; Hoogbroek.nl
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio