Dit jaar wordt wederom de Koningsmarkt Arnhem georganiseerd door de stichting Viering Nationale Feest- en gedenkdagen Arnhem. Dit jaar hebben we voor de markt een nieuwe locatie op de Zijpendaalseweg. Een unieke locatie omdat deze direct naast het Park Sonsbeek is, waar wij de familieactiviteiten met als thema Doe Mee organiseren. Uiteraard kunnen (uitsluitend) particulieren ook dit jaar weer een kraam huren om hun spulletjes aan de man te brengen. Maar we doen als stichting ook graag iets terug.

Wij stellen 4 marktkramen beschikbaar voor lokale goede doelen. Hiermee bedoelen we niet de “ grote “ goede doelen, maar de kleine initiatieven die zoveel kunnen betekenen voor mensen. 

Kent u een mooi initiatief of een lokaal goed doel die wel een plekje verdient op deze Koningsdag markt?  Laat hieronder uw reactie achter!

Reacties  
# T.J. rosmulder 08-02-2018 12:41
Dit lijkt me een mooie gelegenheid voor de Stichting Veluwse Wens Ambulance om het mooie en zinvolle werk onder de aandacht te brengen. De SVWA is er voor terminale patiënten die niet meer mobiel zijn en nog een laatste wens hebben. Met speciaal voor het doel aangepaste wensambulances vervoeren en begeleiden we de wensvrager
Dit gebeurt met gediplomeerde chauffeurs en medische begeleiding. Alles gebeurt kosteloos!
De SVWA beschikt over 125 vrijwilligers en 3 wensambulances!
Als vrijwilliger van deze fantastische organisatie ervaar ik telkens weer hoe zinvol ons werk is!

voor meer info: www.veluwsewensambulance.nl
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Stichting Hair4Her 08-02-2018 15:04
Stichting Hair4Her zamelt haarwerken en hoofdbedekkigen in en leent deze vervolgens kosteloos uit aan patiënten met kanker.
Graag zouden wij van de gelegenheid op de Koningsmarkt gebruik maken van een kraam om onze stichting uit te dragen en tevens artikelen te verkopen waarvan de opbrengst ten goede komt aan onze stichting.

www.hair4her.nl
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio