Heb je een visuele beperking en ben je op zoek naar een leuke baan? Kom ons gidsenteam versterken en draag je steentje bij aan de bewustwording rondom blinde en slechtziende mensen.

Vandaag de dag maken blinden en slechtzienden volop deel uit van onze maatschappij. De tijd dat blinden en slechtzienden automatisch naar een blindeninstituut en speciaal onderwijs gingen is grotendeels voorbij. Maar dat wil niet zeggen dat het altijd makkelijk is om in de ziende wereld de weg te vinden. Onze samenleving is erg visueel ingesteld, met allerlei obstakels als gevolg.

Het muZIEum wil, door het publiek een uitzonderlijke en unieke ervaring te bieden, kennis over en begrip voor mensen met een visuele beperking vergroten. Daarnaast wil het muZIEum de participatie en emancipatie van mensen met een visuele beperking in de samenleving vergroten.

Als gids bij het muZIEum geef je mensen een kijkje in jouw leefwereld. Wil jij dat bezoekers terugkijken op een onvergetelijke ervaring? Dan is dit jouw functie! 

MuZIEum

contentmap_plugin
Plaats reactie

Dagoproep radio