De Nijmeegse Stichting Energy4all heeft uw hulp nodig. Wij zijn op zoek naar een opslagruimte voor promotiemateriaal, banners, beach vlaggen en folders en helpende handen op kantoor.

Stichting Energie4all zamelt geld in voor onderzoek naar energiestofwisselingsziekten. In Nederland worden per week 1 tot 2 kinderen geboren met een energiestofwisselingsziekte ook wel mitochondriële ziekte genoemd. Helaas komt de helft van deze kinderen voor hun tiende te overlijden en haalt 70% de volwassen leeftijd niet.

'Heel simpel gezegd hebben ze een defecte batterij: hij laadt heel langzaam op, is maximaal halfvol, snel weer leeg en beschadigt het lichaam met zijn afvalstoffen. Bij de mildste vorm betekent het dat patiënten vaak erg moe zijn en verschillende lichamelijke klachten hebben', aldus Paul in den Bosch van Stichting Energy4all.

Naast het inzamelen van geld zet Stichting Energy4All zich in om ervoor te zorgen dat binnen een paar jaar energiestofwisselingsziekten algemeen bekend zijn in Nederland en dat er een medicijn komt om deze ziekte zo snel mogelijk te kunnen stoppen.

Gelukkig gaat het erg goed met de stichting maar hierdoor hebben wij wel wat extra handen nodig die op het kantoor kunnen ondersteunen en zijn wij hard op zoek naar een ruimte. 

Wilt u Stichting Energy4all steunen door ruimte beschikbaar te stellen voor hun spullen? Het gaat om een ruimte van minimaal 10 m2? Of kunt u de stichting helpen op kantoor? Reageren kan hieronder!

contentmap_plugin
Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.