In het Soldatenmuseum in Fort Pannerden  krijgen de soldaten van Fort Pannerden letterlijk een gezicht. 

De werkgroep Oral History van de Vrienden van Fort Pannerden verzamelt informatie over de soldaten die in de Eerste en Tweede Wereldoorlog op Fort Pannerden gelegerd waren. Dankzij foto’s, verhalen, documenten en voorwerpen kunnen we hun geschiedenis levend houden en delen met anderen. In het museum van Fort Pannerden draait alles om de soldaten van het fort.

Heeft uw vader, opa, broer, zwager of oom met Fort Pannerden te maken gehad, en wilt u daarover iets vertellen? Of heeft u nog een (familie)foto, brieven of andere voorwerpen? Als u dat liever wilt, maken we een kopie van uw foto. 

Heeft u verhalen over soldaten die op Fort Pannerden gelegerd waren? Of beschikt u over foto’s of materialen die betrekking hebben op de geschiedenis van Fort Pannerden? De werkgroep ‘Oral History’ komt dan graag met u in contact. De werkgroep probeert zoveel mogelijk geschiedenis van Fort Pannerden in kaart te brengen en deze vast te leggen en toegankelijk te maken voor huidige en nieuwe generaties. Reageren kan hieronder!

       

               

              

Plaats reactie

Dagoproep radio