Stichting Zorg Initiatief Nederland (ZIN) zorgt ervoor dat ouderen in uw regio minder eenzaam zijn. Om dit nog beter te kunnen doen zijn we op zoek naar u.
Door het gericht inzetten van vrijwilligers kunnen we ervoor zorgen dat ouderen in uw regio meer aandacht krijgen en weer deel gaan nemen in de maatschappij. Wist u dat er in Gelderland meer dan 115.000 eenzame ouderen zijn en dat er hiervan ruim 23.000 extreem eenzaam zijn? Met extreem bedoelen we minder dan 1 keer per maand bezoek. Zorg Initiatief Nederland (ZIN) gaat hier samen met u binnen Gelderland verandering in brengen. Wij zijn van mening dat als je een eenzame oudere uit zijn isolement haalt en hem/haar langzaam begeleidt om zelf ook weer deel te gaan nemen met activiteiten in de regio dat we dan al een heel klein stapje de juiste richting op gaan.

Wilt u ook eenzame mensen helpen? Of kent u iemand die eenzaam is en hulp kan gebruiken? Laat hieronder uw reactie achter. 

Kijk ook eens op de website van Stichting Zorg Initiatief

Reacties  
# Colette Vuulink 30-11-2017 11:49
Tuurlijk wil ik een eenzame oudere helpen. Liefst in Duiven of direct omgeving.
Heb hiervoor al eerder een poging gedaan, met het idee in contact te komen met creatieve oudere(n) die kunnen haken/breien en deze kennis willen delen met mij en anderen. Zodat er een mooie samenwerking ontstaat van contact, kennis delen en gezellig bezig zijn. Het valt alleen niet mee om de eenzame oudere te bereiken. Vooral iemand die niet in een bejaardenhuis of zorg instelling zit. Het is mij destijds niet gelukt waardoor ik het plan heb laten varen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Maggie Taghalo 10-05-2018 13:30
Wil graag ouderen helpen in de buurt harderwijk.ermelo.hierden
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio