Wie kan mij helpen aan het jeugdboek "Terug in het vaderland", geschreven door Fenna Feenstra. Het boek is het derde deel van een trilogie en volgde:

Nellek's opvoeding deel 1

Maar die vlag verlaten nooit deel 2 op.Terug in het Vaderland kwam in 1951 uit. 


Kunt u mevrouw Stoltenborgh uit Arnhem helpen aan het derde deel? Reageer dan hieronder!

Reacties  
# 0487561708Trudy van den Boogaard 18-09-2017 13:45
Hallo,
Zat net even te zoeken op internet, boek is daar nog te koop !
Op Boekenwebsite.nl.

m.vr.gr.trudy
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.