Ik ben al heel lang op zoek naar deze sticker van de Franse jongensgroep Les Poppys. Ik denk dat hij ooit in een popblad heeft gezeten. Dit zal ongeveer geweest zijn in 1971 of 1972 zijn. Wie weet hier meer van, en of kan me helpen? Samen met Renate en Jolanda (fanclub van Les Poppys) hebben vorig jaar een reünie georganiseerd waarbij ook vijf oud Les Poppys leden bij zijn geweest. Het was een geweldig dag. We hebben toen Amsterdam laten zien. Volgend jaar mei willen wij een grotere reünie organiseren waarbij er meer oudleden en andere fans bij zijn. Hiervoor ben ik dus op zoek naar die ene Poppy sticker zodat ik daar kopietjes van kan maken en aan hen en andere fans te geven. 

Kunt u Greet en de andere fans helpen aan deze sticker? Laat hieronder uw reactie achter!

Reacties  
# RE: Heeft u de sticker van de Franse jongensgroep Les Poppys?Richard 19-10-2017 14:47
Hello,
I watched your video in YouTube. It is interested for me, becouse I am a Poppys' fan too. You have A lot of interested photos. Is it possible to get copy of someone?
Good wishes for you.
Richard
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# RE: Heeft u de sticker van de Franse jongensgroep Les Poppys?Greet 22-10-2017 16:51
Hello Richard,

Thank you for your mail.

Most of the photos, are from forums and internet.

If you typt google and then Les Poppys, you sure will see a lot of photos.

Are you already a member from Facebook?

There are as well some sites with a lot of photos.

succes, and greetings from me.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.