Wie kan mij helpen? Ik zoek een of meer dames die mij begeleiden en helpen met aan- en uitkleden. Ik ben 83 jaar oud en heb beperkingen.
Ik ga op maandag van 12.00 - 16.00 en op donderdag ben ik vrij om te gaan wanneer ik wil. Als je een keer in de week kan is het ook al heel fijn.
Je kan mee om zelf te zwemmen of lekker te luieren. Ik zoek iemand waarmee ik een goede klik heb want dat is wel belangrijk bij de taken waarmee jij mij moet helpen.
Ik hoef niet gebracht en opgehaald te worden. We ontmoeten elkaar in de hal van Sanadome.

Ik zoek iemand die mij vrijwillig kan helpen het entreekaartje wordt wel vergoed. 

Wie kan mevrouw Beerlage hiermee helpen? Laat hieronder uw reactie achter!

Reacties  
# 0243782952Ans Meijer 12-11-2017 21:54
Hallo ik ben Ans Meijer vrouw van 70 jaar woon in Nijmegen sportief zwemmen ,gim,fietsen En op de maandag middag nog tijd Om met mevrouw naar het Sanadom te gaan Zelf ga ik ook af en toe naar het Sanadom .Natuurlijk moet er wel samen een klik zijn ik woon in de Roerdompstraat 22 Samen met mijn man Joop
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.