Wie vindt het leuk om ook te wandelen en te fotograferen op de Veluwe? Ik ben pas gestopt met werken en heb dit als hobby opgepakt. Ik heb een camera gekocht en ga regelmatig op pad, maar samen gaan vind ik toch fijner dan alleen, want dan voel je je toch niet echt vrij. Ik ben zestig jaar en samen met mijn man hebben wij ook een hondje.  Deze kan eventueel mee, maar dit hoeft niet.  Is er iemand (liefst een vrouw) die 1 keer in de twee weken of in de maand met mij mee wilt gaan.

Is fotograferen en wandelen ook een hobby van u? Reageer dan hieronder!

Reacties  
# 0636360339elefteria 10-11-2017 14:43
Hallo Hennie.

Ik fotografeer ook en wandel heel graag en duik altijd, soms ook diep, de bossen in. Iets van fotograferen in de stad of zo houdt ik niet van, ik ben echt een natuurmens en graag buiten. De Veluwe is "mijn" plek. Ik vind het ook lang niet altijd leuk om alleen te gaan. Ik weet niet waar jij woont en of je al een maatje hebt. Ik ben erg sportief en fiets ook veel, maar dan ook met camera. Maar ja, met zijn tweeen kan soms echt even leuk zijn. Onze leeftijd is gelijk.Met vr gr Elefteria.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.