Ik zoek een plek om te beeldhouwen in Apeldoorn of omgeving. Een plek om zowel binnen als buiten aan de slag te kunnen. De binnenruimte moet ongeveer 14m2 zijn, voorzien zijn van elektriciteit zodat ik het zelf eventueel warm kan houden met een kacheltje. Het liefst met een toilet in de buurt waar ik gebruik van mag maken. Mensen moeten zich er wel bewust van zijn dat het stof kan geven! Dit is uiteraard goed op te ruimen en schoon te houden maar het is wel handig dat mensen het weten. 

              

Ik zit al jaren in de WAO en beeldhouwen is een soort dagbesteding. Op dit moment ben ik 4 ochtenden in de week bezig met beeldhouwen. Ik werk met allerlei soorten steen; speksteen, albast of marmer. Gereedschap heb ik allemaal zelf. Ik maak voornamelijk abstracte beelden van ongeveer 20-30 cm. 
Omdat ik alleen mijn fiets als vervoersmiddel heb is een locatie in Apeldoorn of omgeving het handigste. 

Als er iemand is die samen met mij een ruimte wil delen dan zou ik dat ontzettend leuk en gezellig vinden. 

Wie heeft er een ruimte in de omgeving Apeldoorn waar Pierre Angelo de Jong gebruik van mag maken? Of bent u zelf beeldhouwer in die omgeving en vindt u het leuk om een ruimte te delen? Laat het ons weten en laat hieronder een bericht achter.

        

                                

contentmap_plugin
Reacties  
# Kayleigh 13-03-2018 11:27
Goedemiddag,

Kunt u mijn gegevens doorsturen aub naar hem.
Ik ben zijn gegevens kwijt en het lukt mij niet om op andere wijze contact met hem te krijgen.
Dank!

mvg,
Kayleigh
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio