Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Deze hulpvraag is al opgelost!

Er zijn genoeg andere mensen die uw hulp kunnen gebruiken!

Bekijk hulpvragen

Als organisator van Modelspoorbeurs Zutphen organiseer ik regelmatig een groot Modelspoorweekend in de Hanzehal Zutphen onder de noemer Modelspoorbeurs Zutphen. Zo hadden wij ook afgelopen Maart weer een beurs. Daar werd ik werd ik aangesproken door een vader en zoon die in 2018 een treinset hadden gekocht tijdens een andere beurs. Maar bij thuiskomst deed deze treinset het niet. Ze hadden gehoopt tijdens hun bezoek aan de beurs in Maart de verkoper te vinden maar die was er niet. Uiteindelijk kwam ik met hun gesprek en ik heb toen gezegd dat ik ervoor zou zorgen dat deze trein gratis gerepareerd zou worden.

Inmiddels hebben wij de trein gerepareerd, maar nu zijn wij het telefoonnummer van deze vader en zoon kwijt geraakt. Hierdoor kunnen wij geen contact leggen, ook van de vader en zoon hebben wij helaas niks meer gehoord.

Wij hebben al een aantal weken een bericht op onze website en facebookpagina staan met de hoop dat de vader en zoon dit zien, maar helaas na een aantal weken nog steeds niets vernomen.

Kunt u Theo helpen bij zijn zoektocht naar de eigenaar van deze treinset?