Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Deze hulpvraag is al opgelost!

Er zijn genoeg andere mensen die uw hulp kunnen gebruiken!

Bekijk hulpvragen

Ruim 25 jaar geleden verkocht mijn vader zijn geliefde Güldner G15, 2 cilinder. Ik ben al jaren op zoek naar deze tractor. Mijn moeder wist me te vertellen dat hij uit Appeltern is opgehaald door twee mannen, waarschijnlijk uit de Achterhoek, met een dieplader. Maar ik heb ook verhalen gehoord dat de koper uit het Twentse Losser kwam. De tractor zonder hef had geen originele koplampen meer en een extra spiegel.

Mijn vader is 25 jaar geleden overleden aan longkanker. Hij was een keuterboertje, had één koe, twee schaapjes en een tractor. Voordat hij overleed verkocht hij zijn auto en tractor, via een advertentie in de krant. Ik was nog jong, had kleine kinderen. Heb er toen weinig aandacht aan besteed. Later kreeg ik interesse in tractoren.

Afbeelding

Ik weet niet hoe oud de tractor was. Hij heeft hem zelf in Wijchen gekocht en een jaar of 12/13 in bezit gehad. Ik was het enige meisje thuis en mocht in hooitijd altijd op de tractor rijden, terwijl mijn broers de hooibalen staken.

Ik ben al een aantal jaren op zoek. Ben naar een tractormeeting geweest, ik heb op social media gezocht, heb een advertentie geplaatst in de Landleven, maar tevergeefs. Tractoren worden gekoesterd, dus ik denk dat hij nog kan bestaan. Ik wil hem zo graag traceren. Als ik weet waar hij staat, dan rij ik er morgen heen.