Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Deze hulpvraag is al opgelost!

Er zijn genoeg andere mensen die uw hulp kunnen gebruiken!

Bekijk hulpvragen

Ik ben op zoek naar een aantal lieve mensen die mij op maandag 5 oktober om 20.00 uur hebben geholpen toen mijn hondje Veerle (een Jack Russel) was aangereden. Dit gebeurde op de Apeldoornsestraat in Voorthuizen ter hoogte van het Wilbrinkbos. Zij hebben mij die avond ontzettend goed geholpen en opgevangen aangezien ik in enorme paniek was. Gelukkig gaat het met Veerle goed. Ze zit wel onder de schaafwonden en bloeduitstortingen, maar het had veel erger af kunnen lopen.

Ik had de mensen die mij geholpen hadden, beloofd ze op de hoogte te houden, maar er is iets misgegaan met het opslaan van de telefoonnummers in mijn telefoon. Hierdoor kan ik mij niet aan mijn woord houden en dat maakt mij heel verdrietig, want ik ze zo graag bedanken. Het gaat zowel om de bestuurder van de auto (die overigens niks kwalijk neem, want zij kon er echt niks aan doen) en om een drietal jongeren, waaronder 2 jongens en een meisje. Zij waren gestopt en hebben mij onder andere geholpen door mij te kalmeren en mij man te bellen.

Ik vind het verschrikkelijk dat ik ze niet terug kan bellen om te vertellen hoe het met Veerle gaat en ze nogmaals wil bedanken voor hun steun. Help mij deze fantastische jongelui te vinden en nogmaals te bedanken. Ze betekenen enorm veel voor mij!

Zegt dit verhaal u iets? De naam van de bestuurder is Anneloes en de jongeren kwamen van de sportschool uit Voorthuizen. Hester zou graag met de jongeren in contact willen komen. Reageren kan hieronder!