Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Deze hulpvraag is al opgelost!

Er zijn genoeg andere mensen die uw hulp kunnen gebruiken!

Bekijk hulpvragen

Namens een cliënt ben ik naarstig op zoek naar een aardewerk bord overeenkomstig het bijgestuurde plaatje.

Aan dit bord is mevrouw erg gehecht en het is helaas gebroken.

Is er iemand in bezit van een dergelijk bord met deze tekst en biedt deze ter overname aan?


Update:
Er wordt een nieuw bord gemaakt met de tekst 'God heeft ons geen kalme reis beloofd, maar wel een behouden aankomst.' Dat zegt Gabriela Thijssen die voor een cliënt van zorginstelling Pleyade in Arnhem op zoek was naar zo'n bord. Het Delfts blauwe bord was bij de bejaarde vrouw van de kast gevallen.

Thijsen deed een oproep bij de rubriek Gelderland Helpt op Radio Gelderland, omdat de vrouw zo aan het bord gehecht was. 'Voor mevrouw is dit een belangrijke tekst, ze woont in een verpleeghuis.Het is een handgeschreven bordje, het is jaren geleden gekocht bij een evangelische boekhandel in Arnhem. We hadden het al op meerdere manieren geprobeerd maar dat leverde niks op.'

Er werd er massaal meegeleefd en hulp aangeboden. Exact hetzelfde bordje is niet teruggevonden. Wel is er een aanbod binnen gekomen van een atelier in Millingen aan de Rijn om de tekst op een aardewerk bord te schilderen. De medewerkster van Pleyade heeft dit aanbod aangenomen en het atelier gaat nu met het bord aan de slag.

Gabriela Thijssen vertelt dat zij onder de indruk is van hoeveel mensen meeleven en hulp hebben aangeboden, beluister hier het fragment:

Het resultaat: