Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Deze hulpvraag is al opgelost!

Er zijn genoeg andere mensen die uw hulp kunnen gebruiken!

Bekijk hulpvragen

Update: Via onze oproep op onze Gelderland helpt Facebookpagina hebben mensen uit Charlotte haar netwerk contact met elkaar op gezocht. De één kon rijden en de ander had een bus en dus is de vraag opgelost.

Charlotte: 'Ik had zelf ook al wel een bericht op Facebook gezet, alleen geen reactie op gekregen, maar nadat jullie ook een oproep hadden geplaatst zijn mensen toch tot actie overgegaan . We zijn daar super blij mee’

Voor de aller aller allerlaatste voorstelling van "Een Ander Mens" in Apeldoorn op zaterdag 25 juni, zijn wij op zoek naar een chauffeur (met auto) die 3 van de spelers (én een rolstoel) wil vervoeren van Doetinchem via Doesburg naar Apeldoorn en vice versa. We vertrekken om 10.30 uur vanaf de Gruitpoort in Doetinchem naar Doesburg en gaan dan door naar Apeldoorn. Bij aankomst wordt er geluncht en daarna wordt alle apparatuur gecheckt. Om 14.00 uur begint de voorstelling. Rond 16.00 uur weer vertrekken we weer vanuit Apeldoorn via Doesburg naar Doetinchem.

Het beloofd een leuke dag te worden met een prachtige voorstelling.

'Een ander mens'

De theatervoorstelling ‘Een ander mens’ wordt gespeeld door Wiecher Wegenaar, Benhanan Gast, Annemarie van der Storm, Jacqueline Scheuter en Cor Verhoef. Vijf heel verschillende mensen met ieder hun eigen unieke verhaal. Met als verbindende factor dat ze alle vijf de gevolgen ondervinden van een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). In al hun kwetsbaarheid, zetten zij zichzelf in de spotlights om te laten zien welke invloed NAH op hun leven heeft. Een voorstelling die de blik van de toeschouwer spiegelt en diep naar binnen gaat. Aangrijpend authentiek, poëtisch,muzikaal en vol zwarte humor. Een voorstelling die zorgt voor een warm gevoel van verbondenheid.

REGIE EN SCRIPT Jos Spijkers MUZIKALE BEGELEIDING Zwaan Stam
INITIATIEFNEMER Charlotte de Jong (stichting NAH Café Doetinchem) in samenwerking met stichting ’t Zwerk en de Gruitpoort theaterbroedplaats.

Heeft u zaterdag 25 juni tijd en wilt u helpen met het vervoer? Laat het ons weten door hieronder te reageren.

FOTO : Peter (Peer) Brouwers