Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Deze hulpvraag is al opgelost!

Er zijn genoeg andere mensen die uw hulp kunnen gebruiken!

Bekijk hulpvragen
Bevat Video: Video

Presentatrice Esther Stegeman gaat voor Gelderland Helpt ‘The Battle’ aankomende zaterdag 19 maart proberen natuurspeeltuin Ravott'n in Groenlo uit te breiden met een blote voetenpad en nog veel meer.

Voor Gelderland Helpt 'The Battle' gaat er iedere week een presentator aan de slag met het realiseren (uitvoeren) van verschillende hulpvragen in de provincie. Zaterdag 19 maart is het de beurt aan Esther.

Lees verder onder de video

Ze heeft handige mensen nodig die kunnen helpen bij het maken van een familie picknicktafel en een podium om buitenles te kunnen geven. Sterke mannen die kunnen helpen met afgraven van het blote voetenpad zijn ook welkom! Per opdracht kan ze punten verdienen zodat zij misschien wel de Gelderland Helpt Battle gaat winnen.

Dit alles hangt dus af van de hoeveelheid hulp die Esther krijgt. Kan jij haar zaterdag 19 maart komen helpen? Neem dan gelijk een slaapzak, deken, matras, dekbed of verzorgingsproduct mee voor de inzameling van Stichting Oost Europa Hulp Lichtenvoorde want ook daar krijgt Esther punten voor!

Meld je hieronder aan of kom zaterdag gezellig langs. Van 10.00 uur tot 16.00 uur ben je van harte welkom aan de Halve Maanweg in Groenlo.