Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

 

 

 

Jesse (13): “Ik overwon kanker en verzamelde al 20.000 mobieltjes voor Stichting Opkikker en ga voor de 25.000.”
Hoi, ik ben Jesse Mulder, 13 jaar en kom uit Oldebroek en zet mij sinds eind 2011 in als ambassadeur voor Stichting Opkikker door onder andere oude mobieltjes in te zamelen.
Inmiddels heb ik 20.000 mobieltjes ingezameld en dit heeft al bijna €44.000,- opgebracht. Voor elke oude mobiel ontvangt Stichting Opkikker een vergoeding en hiermee kunnen zij Opkikkerdagen organiseren voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Toen ik startte met de inzameling was het mijn doel om 100 mobieltjes in te zamelen. Nu, een aantal jaren later, is mijn doelstelling bijgesteld naar 25.000 mobieltjes!


Ik ben ambassadeur geworden, omdat ik zelf van een Opkikkerdag heb mogen genieten. In 2011 was ik heel vaak in het ziekenhuis om te genezen van de ziekte kanker. Toen ik net klaar was met de behandelingen kreeg ik van Stichting Opkikker een Opkikkerdag. Dit was een hele bijzondere dag vol verrassingen. Ik mocht mee achterop een Harley, heb gevlogen in een helikopter, ben mee geweest in een supersnelle sportauto en mocht forel gaan vissen. Het was een dag om nooit te vergeten!
Zowel oude als nieuwe, werkende of kapotte mobiele telefoons kunnen worden ingezameld en worden gerecycled door Eeko, de inzamelingspartner van Stichting Opkikker. Dit bedrijf zorgt ervoor dat de mobieltjes worden gerecycled.
U helpt toch ook mee om nog meer kinderen die ziek zijn of ziek zijn geweest ook van zo’n geweldige Opkikkerdag te laten genieten?


Mobieltjes kunnen ingeleverd of opgestuurd worden naar mijn adres:
Jesse Mulder
Van Asch van Wijcklaan 20
8096 AH Oldebroek


De mobieltjes kunnen ook ingeleverd worden bij:
Emté in Oldebroek
Boni in Elburg
Plus in Wezep
Expert in Wezep
De voortgang van mijn mobieltjesactie is te volgen via mijn weblog: http://jessemulder.wordpress.com of mijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/Oude-mobieltjes-Jesse-Mulder-voor-goede-doelen-433989343420741/

https://www.youtube.com/watch?v=80plguKPFP4


Stichting Opkikker
Stichting Opkikker organiseert Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind, zodat de leuke dagen nét even iets langer duren. Om deze Opkikkerdagen te kunnen organiseren is Stichting Opkikker afhankelijk van giften, donaties en de opbrengst van acties. De mobieltjesactie is zo’n actie! Sinds 2009 zamelt de stichting oude mobieltjes in om van de opbrengst Opkikkerdagen te organiseren.
In de afgelopen jaren heeft Stichting Opkikker dankzij de hulp van enthousiaste particulieren, bedrijven, vrijwilligers en ambassadeurs al meer dan 500.000 mobieltjes ingezameld. Met de mobieltjesactie creëert de stichting betrokkenheid zonder daar verplichtingen aan te stellen. Hierdoor is de actie toegankelijk voor jong en oud.

Heeft u nog oude mobieltjes in de la liggen? U maakt Jesse en Stichting Opkikker er ontzettend blij mee!