Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

{jcomments off}
Wij van De Zonnebloem brengen mensen bij elkaar en staan voor ze klaar. We zetten alles op alles om mensen met een handicap een onvergetelijke dag te bezorgen. Een lichamelijke beperking hoeft wat ons betreft nooit een belemmering te zijn. We willen dat iedereen volop van het leven kan genieten. Om dat voor elkaar te krijgen, denken we altijd in oplossingen. Dat geldt voor onze vrijwilligers, voor onze donateurs en voor de partners waarmee we samenwerken. Stuk voor stuk doen zij er alles aan om mensen een onvergetelijk moment te bezorgen. Daarom blijven we dat doen waar we altijd al goed in waren: contacten leggen, gezelligheid brengen, activiteiten organiseren en vakanties mogelijk maken. En we komen met nieuwe oplossingen. Zo bieden we verspreid over heel Nederland de Zonnebloem rolstoelauto te huur aan. En zorgen we er samen met attractieparken en musea voor dat deze toegankelijker worden voor mindervaliden.

Bezoek aan huis
Iedereen heeft behoefte aan gezelschap. Aan lekker bijpraten, een luisterend oor. Maar als je een lichamelijke beperking hebt, ben je misschien wel vaker alleen dan je zou willen. De vrijwilligers van de Zonnebloem bieden uitkomst. Zij komen langs voor een kop koffie of gaan samen met jou op pad.

In jouw buurt
Een boswandeling maken, samen genieten van een lunch, een potje bingo, of een bezoek aan een tuincentrum. Bij de lokale afdelingen van de Zonnebloem wordt naast huisbezoek van alles georganiseerd. In bijna elke wijk of plaats zijn er vrijwilligers actief, die samen met de deelnemers kijken naar mogelijkheden. 

Naast de bovenstaande activiteiten zijn er meer mogelijkheden bij de Zonnebloem, bekijk het aanbod op de website.