Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Popkoor Akkoord is een enthousiast en swingend koor uit de gemeente Overbetuwe (tussen Arnhem en Nijmegen). We zingen Engels-, Nederlands- en soms Franstalige popmuziek uit de jaren zestig tot nu. Akkoord heeft een eigen liveband en wordt geleid door dirigent Belinda Kamps. Zij is tevens verantwoordelijk voor een groot deel van onze arrangementen.
We presenteren ons op allerlei manieren en op verschillende podia. In samenwerking met een regisseur gaan we graag de uitdaging aan om ons eens in de twee à drie jaar op verrassende wijze te presenteren met een grootse show vol muziek en zang. Ons laatste theaterconcert getiteld ‘Hoezo helden?’ werd geregisseerd door Marijke van Es en was op zaterdag 25 en zondag 26 november 2017 in het Posttheater in Arnhem te zien. Natuurlijk treden we daarnaast ook regelmatig op.
Akkoord heeft ongeveer 45 leden, verdeeld over 6 stemgroepen. Voor de dames de hoge en lage sopranen en hoge en lage alten en voor de heren de tenoren en bassen. We zingen meestal zes stemmig en worden bij optredens (én eens per maand tijdens de repetitie) begeleid door onze eigen band.
Heb je interesse om bij ons te komen zingen? Kom dan naar onze open repetitieavond voor sopranen, bassen en tenoren op woensdag 10 januari van 19.45 – 22.00 uur en doe vrijblijvend een keer mee. Wij repeteren elke woensdagavond in basisschool “Stap voor Stap”, Kruisakkers 3 in Elst. Wil je naar de open repetitie komen geef dit dan door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Fred de Jong 06 - 40 85 71 62.

Ook kunt u voor meer informatie uw reactie hieronder achterlaten!

Reclame