Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Seniorenorkest 'De Vriendenkring' uit de regio Klarenbeek/Oude IJsselstreek is een sociaal actief spelend harmonieorkest met een zeer trouw ledenbestand. Wij hebben een goede en prettige conservatorium dirigent die veel affiniteit heeft met de seniormuzikant, maar die goed in staat blijkt om ons op muzikaal niveau te houden. Bij dit orkest mag je officieel meespelen vanaf 55 jaar. Onze oudste muzikant is momenteel 89 jaar.

Het orkest is ook bijzonder geschikt voor mensen die pas op latere leeftijd een instrument zijn gaan bespelen, ondanks hun Seniorleeftijd een Juniormuzikant zijn.
Wij spelen door het jaar heen programma's waardoor stukken ook vaker uitgevoerd worden tijdens optredens. Wij doen regelmatig mee aan festivals, waar we eigenlijk altijd een hele goede beoordeling krijgen en punten scoren.Want ondanks de de kalenderleeftijd is de geest nog jong!

Wij spelen op de woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 in het sfeervolle Dorpshuis van Oosterhuizen. 
Wij zoeken versterking van vooral bij al onze sekties: klarinet, trompet, trombone, saxofoon- en hoornspelers. Klarinetspelers zijn ook van harte welkom. Daarnaast zijn locaties waar wij als orkest kunnen spelen ook welkom. 

Wilt u meer weten over dit orkest of mee doen? Laat hieronder uw reactie achter!

Reclame