Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Zorgboerderij Hoogbroek werkt samen met diverse medische disciplines zodat waar nodig elke vorm van zorg geboden kan worden. Bij ons komen gemiddeld 20 -25 gasten per dag, met allerlei verschillende achtergronden en beperkingen, van jong tot oud. Hier worden activiteiten aangeboden welke bij hen passen en waarbij ze zich prettig en nuttig voelen. Ook is er een winkeltje met streekproducten en zelfgemaakte cadeautjes. Sinds kort hebben we een mooi dakterras gerealiseerd, in een kas met een heel mooi uitzicht en daarin een mooie keuken. We hebben sinds kort activiteiten opgestart om o.a hier een Open Tafel aan te bieden.  De gasten kunnen dan 1a 2 x per maand op dinsdagmiddag een vers bereide, ( met biologische ingrediënten van de boerderij ) samen een maaltijd te nuttigen. Dit wordt door een paar gasten (cliënten) die op onze boerderij werken bereid. Zij krijgen daarbij deskundige hulp.
Mensen uit de omgeving Lienden zijn van harte welkom om een tussen de middag bij ons te komen eten. Er kan zelfs een chauffeur geregeld worden om de mensen op te halen. 

Vindt u het leuk om eens mee te eten? Laat hieronder uw reactie achter! 
Is uw interesse gewekt om ook als vrijwilliger aan de slag te gaan bij de zorgboerderij. Ook hiervoor bent u van harte welkom!