Reclame
Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Sinds oktober 2013 heb ik fantastisch lopende praktijk in de bijzonder effectieve techniek Body Stress release. Deze techniek helpt vele cliënten met klachten van allerlei aard. 

Mijn wens is altijd geweest om de techniek ook aan mensen, en met name kinderen, te kunnen bieden die het minder goed hebben dan wij. Op plekken waar zorg vaak niet voorhanden of nauwelijks beschikbaar is. Als practitioner wil ik me met enige regelmaat beschikbaar stellen voor projecten die me raken in Afrika en Azië. Het gaat mij goed, ik heb een prachtig leven door Body Stress release gekregen. Ik ben dankbaar dat ik mensen mag helpen en daardoor ook mijn dromen mag waarmaken.

Op 20 mei 2018 ga ik 3 weken naar Zambia om daar kinderen met een lichamelijke dan wel geestelijke beperking Body Stress release te geven. Samen met mijn collega Suré Tredoux uit Zuid Afrika ga ik deze uitdaging aan en hoop deze kinderen enige vorm van verlichting te geven.

Om deze kinderen extra te verwennen staan we open voor donaties in de vorm van de volgende artikelen:

Speelgoed (klein/licht);
Pennen;
Gum;
Krijt;
Batterijen;
Linealen;
Puntenslijpers;
Etui;
Stickers…erg geliefd bij de kids;

Omdat het allemaal kleine spullen zijn ( zodat ik alles kan meenemen) kan alles verstuurd worden met de briefpost. U kunt de spullen opsturen naar: 
BSR4ALL
T.a.v. Anika Meijer
Gielinklaan 29
7091VT Dinxperlo

Heeft u nog een vraag? Laat hieronder uw reactie achter!

Wilt u meer weten over de reis van Anika? Kijk op haar website 

Voor meer informatie over de techniek kunt u kijken op de website van de praktijk

Reclame