Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend
Vanwege mijn ernstige ziekte en het feit dat ik alleen woon, moet ik met heel veel pijn aan mijn hart berichten dat ik op zoek ben naar een nieuw gouden mandje voor mijn hond Julia (bijna 9 jaar) het liefste:
- een leuk en lief persoon of koppel
- woonachtig Nijmegen of direct omgeving
- zonder kleine kinderen, onverwachte bewegingen vindt ze moeilijk en dat doen kids helaas. Als ze je eenmaal kent geen probleem.
- zonder katten
- eventueel met een andere hond
Een persoon met een gouden hart die mijn allerliefste hondenmeisje Julia, voorlopig gedeeltelijk samen met mij wilt verzorgen, met als doel dat ze na mijn overlijden daar mag gaan wonen.
Eerst wil dus graag een soort co- ouderschap hebben zodat Julia langzaam kan wennen.
De zorg voor mijn hele bijzondere en hele lieve Julia wordt mij helaas met de dag te zwaar!
Mijn hart breekt hiervan want ze is mijn alles, mijn meisje, maar ze verdient momenteel soms zoveel meer dan wat ik haar nog kan geven, ze verdient een hele lieve nieuwe baas die eventueel al een hondje heeft.
Ik ben zeer precies in deze keuze, niet iedereen kan haar zomaar krijgen, want Julia is voor mijn gevoel mijn kind.
Julia is een enorme lieverd met een kleine gebruiksaanwijzing, ze kan moeilijk met kleine kinderen omdat die nogal onverwachte dingen kunnen doen, die vertrouwd ze niet snel, en volwassenen die te snel contact willen leggen, ze moet echt wennen aan nieuwe mensen, maar met wat geduld heb je de leukste en liefste hond ooit!
Enorm chill is ze!
Julia is een hond uit Spanje met een intens verleden en verdiend alleen maar het beste net zoals alle honden
Kunt u de nieuwe baas worden van hond Julia? Laat hieronder uw reactie achter!