Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

De ANWB schonk 'Nationale Park De Hoge Veluwe' in 1975 veertig ‘Witte Fietsen’. Bezoekers kunnen  in het park gratis van de fietsen gebruik maken. Jaarlijks brengen 500.000 mensen bezoek aan het park. In het hoog seizoen kan het zomaar voorkomen dat alle 1700 fietsen  in gebruik zijn. 
Onze vrijwilligers halen de fietsen op met een pick-up, controleren of ze heel zijn en plaatsen ze daarna weer op de juiste plekken. Ook wanneer iemand pech heeft met de fiets dan worden de vrijwilligers ingezet om die persoon te helpen door een vervangende fiets te brengen. Gehavende exemplaren worden mee genomen naar de werkplaats.

We  zoeken mensen die het leuk vinden om in de weekenden te helpen bij het controleren van de fietsen, mensen bij pech op te halen  Daarnaast zoeken we vooral ook vrijwilligers die bezoeker willen ontvangen bij de ingang. Ze te helpen om het zadel op de juiste hoogte te zetten en uitleg geven over het park.
 


Lijkt het u leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij de ' Witte Fietsen'? Reageer dan hieronder!

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52