Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Deze hulpvraag is al opgelost!

Er zijn genoeg andere mensen die uw hulp kunnen gebruiken!

Bekijk hulpvragen

Ik maak al 7 jaar kaarsen voor KWF Kankerbestrijding. Nadat mijn vrouw aan deze vreselijke ziekte 5 jaar geleden is overleden ben ik steeds meer kaarsen gaan maken.  Omdat ik dit graag wil blijven doen, omdat dit belangrijk voor mij is, ben ik  op zoek naar resten van kaarsen. Mijn kaarsen verkoop ik op marktjes in Barneveld en op de zorgboerderij. Ik hoop dat er mensen zijn die mij kunnen helpen. De kaarsen maak ik op mijn zolder waar ik een smeltbak heb staan en ik heb ook verschillende mallen. Omdat deze vrij duur zijn gebruik ik kopjes, toetjesbakjes, melkpakken etc. Ook maak ik eigen mallen van beeldjes. Dus ook beeldjes van ongeveer 30 cm groot kan ik goed gebruiken. Ik kan 10 kaarsen tegelijk maken in ongeveer 2 dagen.

Op dit moment ben ik op zoek naar het beeldje van Jan van Schaffelaar, een bekend, Barnevelds historisch figuur. Het beeldje moet 30 a 40 cm zijn en wil ik gebruiken als mal.

Heeft u resten kaars over? Gooi deze niet weg, maar geef het aan meneer De Kruijf, zodat hij daar weer nieuwe kaarsen van kan maken voor het goede doel. Reageren kan hieronder.