Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Ik ben Annemieke en ik ben 47 jaar oud. Ik woon in Arnhem. Graag zou ik een maatje willen worden van iemand, ik zou er graag voor mijn lotgenoten willen zijn. Ik wil graag een luisterend oor bieden voor mensen met psychische problemen. Ik ben namelijk zelf ervaringsdeskundige en weet hoe moeilijk deze doelgroep te bereiken is.

Doordat ik weet hoe je jezelf kan helpen door bijvoorbeeld afleiding te zoeken door contact met andere te hebben. Daarvoor hoop ik een helpende hand te bieden. Schroom niet om hulp te zoeken en geef niet op want: je bent wie je bent.

Hierbij nog wat informatie over mijzelf:

een paar van mijn hobby s zijn haken, zingen, dansen, dwarsfluit, optreden en djembé spelen. Ik kom van de Nederlandse Antillen en ben geadopteerd door een Nederlands gezin. Nu woon ik al een hele tijd in Arnhem. Ook ga ik graag wandelen of fietsen. Helaas heb ik geen auto dus ik moet wel met het openbaar vervoer komen.

Lijkt het u leuk om eens met Annemieke af te spreken en woont u in de omgeving van Arnhem? Of kunt u de ervaringen van Annemieke goed gebruiken? Laat hieronder uw reactie achter.