Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

In de Arnhemse wijk Klarendal wordt er een grote sporthal omgebouwd tot 'Urban sporthal' door Common Ground.  Hier wordt vanaf april Urban sport beoefend.

Bij Urban Sport ga je naar de kern van beweging en leer je je eigen stijl ontdekken hierdoor kom je tot veel inzichten over je lichaam. Coördinatie, snelheid, kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en het liefst met elkaar gecombineerd en op je eigen manier. Ieder lichaam is anders, leer deze goed kennen voor maximale controle over je eigen lichaam. Wij zijn van mening dat een fysieke gezondheid verbonden is met een geestelijke gezondheid.

Naast een gezonde uitlaatklep vormt urban-sports in tegenstelling tot vele andere sporten een platform waarin zelfexpressie centraal staat. Haal regels weg en er ontstaat voor iedereen een manier om hun ontwikkeling vorm te geven. Een eigen stijl. Een eigen methode.

Voor deze sporthal zijn er nog verschillende attributen nodig zoals hout, trampolines, kasten, matten, pallets etc. Deze spullen worden geplaatst in de sporthal. 

Kunt u de vereniging helpen aan attributen? Laat hieronder uw reactie achter.