Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

 

Word VIScoach of VISmeester en neem kinderen van de lokale basisschool mee naar buiten voor een dagje vissen! We leren ze van alles over de natuur, vissen en het onderwaterleven. 

Uitgebreide taakomschrijving
Hengelsportverenigingen en -federaties verzorgen Vislessen voor basisscholen. Om de kinderen voldoende te kunnen begeleiden zoeken we vrijwilligers. 
Tijdens de lessen leer je kinderen over de vis sport maar ook over de onderwater wereld. Je doet dat lekker buiten in de natuur zodat je kinderen enthousiast maakt en meer leert.

Dit kan uiteraard eenmalig, voor de school die u kent. Maar mocht je het stiekem toch erg leuk vinden dan mag vaker natuurlijk ook.

Voor het begeleiden van een VISles of een andere jeugd(vis)activiteit biedt Sportvisserij Nederland de cursus VIScoach aan. Voor leden van een hengelsportvereniging is deelname gratis.

Dit is natuurlijk hartstikke leuk en daarom wil je na een tijdje niet alleen begeleiden maar ook gewoon je eigen Vislessen geven! Hiervoor is de vervolgcursus VISmeester. Ook deze kan je gratis volgen als je lid bent van een hengelsport vereniging.

Op termijn willen we niet alleen les geven aan kinderen maar ook aan senioren.

Dit alles natuurlijk als de corona maatregelen het weer toelaten.

Lijkt u het wat om een vismeester te worden? Laat hieronder uw reactie achter voor meer informatie.