Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Deze hulpvraag is al opgelost!

Er zijn genoeg andere mensen die uw hulp kunnen gebruiken!

Bekijk hulpvragen

Op 14 november a.s. opent, om 10.00 uur, aan de Laan van de Mensenrechten 590 in Apeldoorn een unieke winkel de deuren. Een Sinter-Kerst KRINGLOOPWINKELgenaamd "de Hofstad".

Overal schieten de kerstwinkels de grond uit, ook in Apeldoorn, maar dat zijn winkels met alleen nieuwe kerstgoederen.

De SINTER-KERST Kringloopwinkel "de Hofstad" heeft alleen maar tweedehands speelgoed en kerstartikelen om tijdens Sinterklaas en Kerst weg te geven of zelf te gebruiken!

Allemaal mooie goederen die zo als cadeautje ingepakt kunnen worden en......... alle goederen met een stekker zijn gecontroleerd!

300 m3 vloeroppervlakte met o.a. binnen- en buiten speelgoed, spelletjes, knuffels, puzzels, schaatsen, maar ook kerstbomen, lichtjes, duizenden kerstballen, slingers, kersthuisjes, kerstmannen, waxinelichtjes, kaarsen en nog veel en veel veel meer!! Alles uitgestald op tafels en kramen in een sfeervolle winkel!

Voor onze winkel zijn wij op zoek naar kerstspullen zoals kunst kerstbomen en guirlandes, maar ook kunnen wij heel goed de hulp gebruiken van vrijwilligers. Van de opbrengst organiseert onze kerk onder andere ouderen middagen.

Wilt u ook u tijdens deze feestmaand uw steentje bijdragen of heeft u nog kerstartikelen over? Reageer dan hieronder!

Openingstijden: Vanaf 14 november

Maandag            9.00 - 12.00 uur

Woensdag        13.00 - 17.00 uur

Donderdag       18.00 - 20.00 uur