Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend
Bevat Audio: Audio

Wij zijn als stichting per 1 januari 2022 dakloos Op dit moment weten we dat het pand plat gaat en er geen ruimte meer voor ons zal zijn.

Helaas weten we hoe moeilijk het is om als Stichting een betaalbare locatie te vinden. We geven de moed nog niet helemaal op, maar we zien het wel somber in. Betaalbare/gratis ruimte is helaas schaars, zelfs in een stad als Wageningen blijkt het erg lastig te zijn. Ja, ook ondanks de vele leegstaande panden.

Hoe gaat het dan met de hulp?

Voor dit jaar garanderen we, voor zover Corona ons dat toestaat de hulp aan onze bezoekers. Zij kunnen (op afspraak) langskomen om speelgoed op te halen en de verjaardagsbox op te halen.

Wij zullen eind van het jaar, vermoedelijk oktober weer open zijn voor het ophalen van cadeautjes voor de feestdagen door ouders. Dit zal dan ook de afsluiting zijn van dit jaar.

Tien jaar… en dan? Hoop houden!

Moeilijk! Na tien jaar zijn we opnieuw dakloos, we weten niet waar het ons gaat brengen dit jaar. Als we een nieuwe plek vinden gaan we uiteraard verhuizen, mocht dit niet lukken… dan gaan we na de opening voor de feestdagen alles opruimen en sluiten we tien jaar Speelgoedbank Wageningen af.

Wat zoeken we?

We zoeken ruimte in Wageningen van minimaal 150 m2. Liever niet in het centrum i.v.m. privacy van onze bezoekers.

Weet u een pand voor de speelgoedbank Wageningen, zodat zij door kunnen gaan met het goede werk? Reageer dan hieronder.