Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Deze hulpvraag is al opgelost!

Er zijn genoeg andere mensen die uw hulp kunnen gebruiken!

Bekijk hulpvragen
Bevat Audio: Audio

Wie weet van wie de foto's zijn die gemaakt zijn op Kasteel Soelen in Zoelen?

Een paar weken terug kocht ik een fotocamera bij de kringloopwinkel in Langeweg. Tot mijn verbazing zat er nog een rolletje in. Ik heb de foto's laten ontwikkelen en nu wil ik weten wie er op de foto's staan.

Dankzij makelaar Renate Baas uit Tiel weten we dat de foto’s zijn gemaakt op Kasteel Soelen in Zoelen in de Betuwe. En zij kan het weten, want nog niet zo lang geleden verkocht ze een van de woningen in dat koetshuis.

Voor het koetshuis is een groot grindpad om een grasveld met daarop een zonnewijzer. Daar is de foto gemaakt van een man en twee kinderen. Op een andere foto is een zitje te zien tegen de gevel van het huis waar een vrouw en een kind zitten.

Afbeelding
Foto: gemaakt door de onbekende fotograaf

 De vraag is nu nog wie die familie is. Het is niet notarisfamilie Doude van Troostwijk die op dat terrein in de Betuwe heeft gewoond, maar volgens een lid van de familie staat die persoon niet op een van de foto's. De familie herkent niemand op de plaatjes.

Ik heb al achterhaald dat de foto’s in 1992 of 1993 gemaakt moeten zijn. Op een van de foto’s is namelijk een flesje bier, special malt, van Grolsch te zien. En dat specifieke etiket is alleen in 1992 en 1993 gebruikt.

Weet jij wie de mensen zijn die op de foto's staan? Reageer dan hieronder.