Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend
Bevat Audio: Audio

Verschillende brandweerposten in regio Gelderland-Midden zijn op zoek naar enthousiaste collega’s. Zie jij een uitdaging naast je normale baan wel zitten? En wil je écht iets betekenen voor jouw omgeving? Kom dan het team van de brandweer in jouw woonplaats versterken!

Als brandweer komen we niet alleen in actie bij brand. Ook bij bijvoorbeeld verkeersongevallen, het redden van dieren en stormschade staan wij paraat. Om dat te kunnen blijven doen, hebben we jouw hulp hard nodig!

Hecht team

Het is een hobby die ertoe doet laat Ivo Arends (ploegcommandant bij Brandweer Doornenburg) weten: “Elke week hebben we een oefenavond. Behalve dat dit leuk, interessant en leerzaam is, is het ook gezellig. Je komt bij een gemotiveerd, hecht team dat op elkaar is ingespeeld. Samen helpen we mens én dier in nood. Een dankbare en verantwoordelijke taak. Bij ons heb je zeker geen gewone hobby; het is een hobby die ertoe doet. Ga jij deze uitdaging samen met ons aan?”

Wie we zoeken?

We zijn op zoek naar collega’s tussen de 18 en 45 jaar oud, die wonen en/of werken in de plaats van de brandweerpost. Ook als je bijvoorbeeld (regelmatig) thuis of in onregelmatige diensten werkt, nodigen we je uit contact op te nemen. Werken bij de brandweer is goed te combineren met je eigen baan. En mensen waarderen hulp van de brandweer enorm!

Meer weten?
Neem contact op! Onder andere in Doornenburg, Doesburg, Pannerden, Duiven, Velp en Bemmel hebben we enthousiaste collega’s nodig.

Wil jij je in een andere plaats inzetten? Neem ook dan gerust contact op. Laat hieronder een reactie achter. Of stuur op social media een privébericht naar de brandweer bij jou in de buurt. We vertellen je graag meer over het werk! Tot snel!

Foto: Heico Harmsen – Brandweervrijwilliger in Pannerden.
Bron: Brandweer Gelderland-Midden