Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend
Bevat Video: Video
Bevat Audio: Audio

\

Onze Kledingbank Winterswijk eo is altijd op zoek naar goede herbruikbare kleding en schoenen. Mensen die (her)bruikbare kleding hebben, kunnen dit inleveren. Op dit moment hebben wij de actie van boven tot ondergoed lopen, want er is een tekort aan ondergoed en sokken. Maar ook bedtextiel zoals 2 persoons dekbedovertrekken zijn welkom.

Stichting Kledingbank Winterswijk eo is een stichting die kleding, schoenen en andere textielwaren verstrekt aan inwoners van Winterswijk en omgeving. Mensen die niet over voldoende financiële middelen beschikken om zelf kleding en schoenen te kopen kunnen terecht bij de Kledingbank met een verwijsformulier van een zogenaamde 'doorverwijzer’, zoals bijvoorbeeld de Voedselbank, een kerkgenootschap, school of andere hulpverlenende instantie. De Kledingbank helpt jaarlijks zo’n 900 mensen (echtparen, gezinnen, alleenstaanden) uit Winterswijk en de omliggende gemeenten Oost-Gelre, Berkelland en Aalten.

Penningmeester en dagcoördinator

Onze kledingbank draait volledig op vrijwilligers.die op 6 dagen in de week ervoor zorgen dat er kleding gesorteerd en uitgegeven kan worden aan klanten. Naast dat we kleding zoeken, zijn wij ook op zoek naar vrijwilligers. We hebben op dit moment een vacature open staan voor een penningmeester en wij zijn op zoek naar een Dagcoördinator voor de vrijdagmorgen van 9.00 uur tot 12.00 uur

De dagcoördinator heeft als taak om het team van ca. 4 enthousiaste en ervaren vrijwilligers aan te sturen en te begeleiden. Samen met het team zorg je ervoor dat klanten worden geholpen, de telefoon beantwoord wordt en dat binnengebrachte kleding wordt gesorteerd. Heb jij goede communicatieve vaardigheden en vind je het leuk om een team aan te sturen? Dan komen wij graag in contact met je!

Heb jij kleding voor de kledingbank of lijkt het je leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Reageren kan hieronder!