Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend
Bevat Video: Video

Beste Gelderlanders, Wij vormen de metalgroep Alvenrad en bezingen de Veluwe en haar natuur, folklore en geschiedenis. Voor ons nieuwe album “Veluws IJzer” zijn we op zoek naar bewegend beeld om te gebruiken voor enkele videoclips. Te denken valt aan zonsop- en ondergangen, burlend roodwild, uitgestrekte heide, donkere bossen… Wie heeft er mooie beelden geschoten en stelt deze voor ons beschikbaar?

We zien regelmatige prachtige video's en foto's voorbij komen op facebook van natuurliefhebbers die goed zijn met de camera.
Denk daarbij aan zonsop- en ondergangen, burlend roodwild, uitgestrekte heide, donkere bossen…

We zijn altijd wel regionaal georiënteerd geweest. Op het nieuwe album trappen we af met een nummer dat gaat over het ontstaan van de stuwwallen op de Veluwe. We hebben ook een nummer over burlende herten en nog andere folklorische onderwerpen.

We hebben het plan om een paar simpele videoclips te maken waarin we onszelf laten filmen. Daarnaast willen we toepasselijk beeldmateriaal gebruiken. Hoe leuk zou het zijn als mensen dit beschikbaar willen stellen voor ons.

Wie heeft er bewegend beeldmateriaal van de Veluwse natuur en wil dit ter beschikking stellen aan de band Alvenrad uit Wenum Wiesel? Reageren kan hieronder!