Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend
Bevat Video: Video
Bevat Audio: Audio

Voor de werkplaats zoeken wij een vrijwillige begeleider / timmerman/-vrouw. Heb jij twee rechterhanden en vind je het leuk om dingen te maken van hout? En betrek je graag mensen die hier minder in thuis zijn? In het bijzonder licht dementerende mensen van de groepsbegeleiding die hier nog veel plezier uit halen? Dan is dit misschien wel jouw vrijwilligersfunctie!

De taak van de timmerman of -vrouw en meubelmaker is het begeleiden van licht dementerende deelnemers van de groepsbegeleiding bij het vervaardigen van objecten van hoofdzakelijk hout. Soms worden ook kunststof en metaal gebruikt.

Mensen komen bij ons zodat ze even uit de thuissituatie zijn en met hun handen bezig kunnen zijn. Dat willen ze ook allemaal heel graag. Daarnaast is het ook om de mantelzorgers te ontlasten. Die hebben dan ook hun handen even vrij.

SWOA-locatie De Petersborg zoekt een vrijwilliger begeleider/timmerman om mensen met dementie te begeleiden op de dagbesteding.

Wilt u als vrijwilliger aan de slag met op de dagbesteding van SWOA en werken met dementerende ouderen in de houtwerkplaats? Reageer dan hieronder.