Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend
Bevat Audio: Audio

Ik ben op zoek naar Marian (Marianne) Wolf. We hebben samen op de lagere school, de Prinses Marijke school, in Elst GLD gezeten.
Marian zal ook ongeveer in 1967 / 1968 geboren zijn. Ze is naar Indonesië geëmigreerd in de periode dat we bij elkaar in de klas zaten. Dat was voor het werk van haar vader. Ik denk dat we toen ongeveer 10 jaar waren. Haar oma woonde destijds in Arnhem, ik dacht in de Steenstraat.

Ik heb haar ongeveer 10 jaar geleden nog een keer ontmoet. Dat was in de Kerst periode, ik werkte toen in een drogisterij. Ik hoorde opeens iemand zeggen; 'Jij bent Paula'. Ze had mij aan mijn stem herkend, ik had totaal niet door dat zij het was. We zijn in al die jaren natuurlijk erg veranderd.
Het was vrij druk in de winkel dus ik heb helemaal vergeten om haar gegevens te vragen om nog eens bij te kletsen. Ik weet dat ze destijds even terug was om haar oma te bezoeken maar weet niet of ze destijds nog in het buitenland woonde. Het kan dus zijn dat ze in Nederland woont maar het buitenland is ook mogelijk.

Wie kan mij helpen om Marian(ne) Wolf te vinden die in 1977/1978 naar de Prinses Marijke school in Elst ging en rond haar 10e naar Indonesië emigreerde?

Reageren kan hieronder.