Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend
Bevat Audio: Audio

Wij zijn op zoek naar mensen uit Nijmegen omgeving die het leuk vinden om mee te doen met het platform Eet Mee.

Eet Mee is een platform voor mensen die anderen willen ontmoeten, hun sociale netwerk willen uitbreiden, houden van een goed gesprek en het leuk vinden om samen te eten.
Tijdens de etentjes, thuis of online, loop je een verrassende mix van mensen met allerlei culturele achtergronden tegen het lijf. Stellen, alleenstaanden, van jongere tot pensionado. Hier geboren en getogen of net gearriveerd. De mix maakt het juist zo leuk. We hebben extra aandacht voor ouderen en mensen met een vluchtelingachtergrond.

Al sinds 2009 brengt Eet Mee mensen samen aan de keukentafel voor een goed gesprek. Zo ontstonden er al meer dan 12.000 matches.

We willen Eet Mee ook graag breder in Nijmegen onder de aandacht brengen en zo bijdragen aan meer sociale verbinding in de stad.

Etentjes kunnen bij iemand thuis of via videogesprek. Als jij je als gast aanmeld dan bepaal je zelf wat je voor iemand anders kookt. Belangrijk aan 'gast' zijn is dat je iemand met open armen ontvangt, open staat voor gesprekken.

Vind je het spannen om bij iemand langs te gaan of woont iemand verder weg dan is een video etentje de uitkomst. Je kookt voor jezelf maar schuift tijdens het eten achter je laptop voor een goed gesprek.

Benieuwd naar het project? Ga dan hier naar het platform Eet Mee