Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend
Bevat Audio: Audio

De speelotheek in Beuningen is dringend op zoek naar vrijwilligers. Nu al is de SpeelOsaurus minder zaterdagen open, helaas maar één keer in de maand. Wij zijn elke dinsdag en vrijdag geopend en de eerste zaterdag van de maand. Wij willen vanaf september elke zaterdag open zijn.

De spelotheek is een duurzame manier om kinderen toch met verschillende dingen te laten spelen. Dat scheelt natuurlijk in de portemonnee, maar het is ook beter voor het milieu. Daarnaast is het ook goed om wisselend speelgoed te hebben voor de ontwikkeling van het kind. De SpeelOsaurus is er voor uitleen van speelgoed maar we organiseren ook peuter speelochtenden waar ze kunnen komen knutselen. We hebben dus ook een sociale functie.

We zoeken vrijwilligers die minimaal 1 dagdeel per maand aanwezig willen zijn. Gastheren en vrouwen! Er zijn altijd 2 gastvrouwen aanwezig tijdens openingstijden. Qua werkzaamheden moet je denken aan het openen en sluiten, alles netjes neerzetten, mensen helpen om leuk speelgoed uit te zoeken. Geleende speelgoed innemen, controleren, schoonmaken en terugzetten.

Wie vindt het leuk om vrijwilliger te worden bij de SpeelOsaurus in Beuningen en zo te zorgen dat ze nog heel lang open kunnen blijven?

Reageren kan hieronder.