Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

In het Nijmeegse verzorgingshuis/seniorenhuis Het Gouden Hart willen we samen met de bewoners een mancave inrichten. We zoeken aankleding en attributen voor de deze mannen bestemde ruimte: een biljart, voetbalspel, dartbord en werkbank met gereedschap. Wie helpt ons?

We zoeken: Tafelvoetbalspel, dartbord en pijlen, werkbank met gereedschap (paar mannen die echt willen klussen en willen maken), inrichting, denk aan speciale dingen die je op kunt hangen om het mannelijk te maken. Oude reclameborden, misschien wel een oude fietsen aan de muur, echt het stoere werk. Maar meubilair kan ook altijd.

Er worden in ons gebouw veel activiteiten georganiseerd die op vrouwen zijn gericht. We merken aan onze bewoners dat ze ook echt wel mannendingen willen doen. Een bewoner van ons heeft bijvoorbeeld een biljardkeu meegenomen toen hij hier kwam wonen. Iemand anders heeft zijn bak met klusgereedschap meegenomen. En dat doen ze natuurlijk niet voor niets. Ik vind dat we daar als activiteiten begeleiders iets mee moeten, vandaar het idee voor het maken van een mancave.

We hebben beneden in het gebouw prachtige ruimtes die we daarvoor in kunnen richten. Het is de bedoeling dat ze daar lekker hun eigen ding kunnen doen, zonder dat er iemand bij staat die zegt hoe ze dat moeten doen. We willen ze gewoon lekker hun gang kunnen laten gaan.

Wie heeft er spullen voor seniorenhuisvesting Het Gouden Hart in Nijmegen? Reageren kan hieronder.