Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Deze hulpvraag is al opgelost!

Er zijn genoeg andere mensen die uw hulp kunnen gebruiken!

Bekijk hulpvragen

Op 13 & 14 augustus 2022 vindt het Verhaal van Gelderland Finaleweekend plaats. Tijdens dit feestelijke en historische weekend komt de Gelderse geschiedenis, van de prehistorie tot de twintigste eeuw, tot leven rondom Kasteel Cannenburch in Vaassen. Naast re-enactment en lezingen, treden ook diverse regionale en landelijke artiesten op zoals rapper Rico, Clean Pete + Anne Soldaat en Farida Nabibaks. Om het festival zo vlotjes mogelijk te laten verlopen, hebben we vrijwilligers nodig die weten van aanpakken.

Wat ga je doen?

Voor 11 t/m 14 augustus zijn we op zoek naar mensen die graag mee willen helpen vóór en/of tijdens het finaleweekend. Steek jij graag de handen uit de mouwen en lijkt het je leuk mee te draaien op een historisch festival? We bieden diverse werkzaamheden:

·  Op 11 en 12 augustus zoeken we mensen die willen helpen met het opbouwen en inrichten van de festivaltenten voor de workshops, lezingen en de optredens.

·  Op 13 en 14 augustus zoeken we helpende handen die bezoekers wegwijs kunnen maken op het terrein en tussen de festiviteiten.

·  Op 14 augustus zoeken we mensen die kunnen helpen afbouwen.

Praktische informatie

·  Je kunt met het ov/eigen vervoer komen, of je woont in de buurt van Vaassen.

·  Een dagdeel meedraaien vinden we fijn, meerdere dagen is nog fijner.

Wat bieden we?

·  Je draait mee in een gezellig team en kan ervaring opdoen in alle ins– en outs van een historisch festival op een prachtige locatie.

·  Je kunt (gratis) kamperen (met je eigen tent) op de vrijwilligerscamping bij het kasteel.

·  Voor de lunch wordt gezorgd.

·  Reiskosten worden vergoed.

 Lijkt het jou leuk om vrijwilliger te zijn tijdens dit weekend? Reageer dan hieronder!