Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend
Bevat Audio: Audio

We maken het allemaal wel eens mee: je moet een lastig besluit maken, je krijgt de zaken niet helemaal op een rijtje of je wilt iets veranderen maar weet niet hoe je dat aan kan pakken. Dan is het fijn als er iemand met je meedenkt. Dit is precies wat je als Meedenker doet! Je denkt met een ander mee, bijvoorbeeld over een onderwerp waar je zelf ervaring mee hebt.

MEE Gelderse Poort en Welzijn Rivierstroom zoeken vrijwilligers die als Meedenker aan de slag willen, om mede-inwoners van gemeente Neder-Betuwe te helpen. Een Meedenker kan verschillende dingen doen, zoals:

•Een inwoner wil vertellen over wat hij heeft meegemaakt. Jij hebt iets soortgelijks meegemaakt, dus luistert en denkt mee.
•Een inwoner heeft een gesprek met een organisatie gehad en hij wil hierover met jou napraten om alle informatie te ordenen.
•Een inwoner heeft moeite om ritme in haar dag te krijgen. Samen bedenken jullie een dagritme. Jij helpt de inwoner zich aan het dagritme te houden.

Maar het kan ook iets totaal anders zijn waar jij ervaring in hebt!

Informatiebijeenkomst

Wil jij jouw ervaring inzetten om een ander te helpen? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op woensdag 31 augustus van 19:00 - 21:00 uur, Voorstraat 8 in Lienden. Meld je aan voor deze bijeenkomst door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Meedenkers bijeenkomst.

Denk je graag mee met een ander? Meld je dan aan voor het project in de gemeente Neder-Betuwe. Reageren kan hieronder.

Luister hier naar het gesprek op Radio Gelderland: