Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend
Bevat Audio: Audio

Op 27, 28, 31 mei en 2, 3 juni vindt in Baak het openluchtspel 't Was nog nooit zo duuster…”, naar het stuk “Met mekaar, vuur mekaar…” van Jan Henk Lefers plaats.

Het gaat over het leven op het melkveebedrijf van de familie Tamming in Baak: opa Gerard heeft zijn eigen gedachten over verschillende zaken, dementerende oma Sini claimt de familie, vader Albert en moeder Joke proberen alles in goede banen te leiden, Albert wil met zijn zestigste stoppen met werken, zonen Kevin en Dennis willen beiden wel de boerderij overnemen en dochter Merel studeert in Groningen.

Wat niet ontbreekt is de ‘keet’, de ontmoetingsplek voor de jeugd. Daarnaast zijn er de buren Hendrik en Bertha, een boswachter, een loverboy en vele anderen die het erf betreden. Het spel heeft veel actie en heeft naast de lach ook een traan. Hiervoor zijn we nog op zoek naar vrijwilligers, met name voor Licht en Geluid en de Stroomvoorziening!

Ons licht en geluid wordt verzorgd door een professioneel bedrijf tijdens de generale repetitie en de uitvoeringen. Als vrijwilliger ondersteun je de professionals. Bijvoorbeeld help je met de juiste timing van het geluid van de headsets van de spelers. Door het bijwonen van eerdere oefenavonden weet je precies wat er op het speelveld gaat gebeuren.

De Stroomvoorziening behelst alle energie- en lichtvoorziening op het terrein. De parkeerplaats, de tribune, het plein met consumpties etc. Overal is elektriciteit nodig. Dit gebeurt deels met een aggregaat.

Luister hier naar het gesprek op Radio Gelderland:

Wil je technisch een steentje bijdragen en deel uitmaken van een geweldige productie? Reageren kan hieronder.

Meer uit Baak