Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend
Bevat Audio: Audio

Het Toverbaltheater krijgt een nieuwe ruimte! Na 14 jaar verhuizen wij met ons theater en restaurant naar de overkant. Om het af te krijgen, zijn verschillende zaken nodig.

Wat we het allerhardste nodig hebben, is akoestiek materiaal voor in de theaterzaal. Het is een oud gebouw van 100 jaar oud en een fabrieksloods die nog heel veel oude mooie elementen heeft. Dat is tegelijkertijd hard materiaal zoals ijzer en houten balken plafond en delen beton plafond. Dus qua akoestiek niet echt lekker.

Daarom zijn we hard op zoek naar akoestische elementen die we kunnen bevestigen in de ruimte waardoor de zang en muziek van onze medewerkers ook mooi en warm kan klinken voor ons publiek.

Daarnaast is er nog de droom om de ruimte tussen de twee oude gebouwen om te toveren tot een binnentuin. Daar zouden we heel graag een kas voor willen hebben. Dat zou namelijk als stijl en sfeer heel mooi passen. Deze binnentuin geeft ons dan extra ruimte om met onze medewerkers mooie ontmoetingsmomenten te creëren met mensen kinderen etc. uit de omgeving. We willen daar heel graag leuke creatieve en inspirerende activiteiten gaan doen waarbij mensen kunnen binnenlopen.

Ontmoeten en samen doen zijn onze kernwoorden.

Afscheid nemen we ook van onze oude zaal. Dat doen we feestelijk op zaterdag 4 en zondag 5 november. Kijk voor meer informatie op www.toverbaltheater.nl als je daar bij wilt zijn.

Luister hier naar het gesprek op Radio Gelderland:

Help jij mee van het nieuwe Toverbaltheater iets prachtigs te malen? Reageer dan hieronder.