Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend
Bevat Video: Video
Dier: Hond
Asiel: Dierenasiel de Kuipershoek

Mijn naam is Legolas en ik ben 9 maanden oud en ik zoek een baasje die er voor mij is. Die mij dingen kan leren en mij zekerheid kan geven. Wil je meer weten over mij? Lees dan hieronder mijn verhaal:

Ras: Kruising

Leeftijd: 9 maandag

Geslacht: mannelijk

Waarom zit het dier in het asiel: vanwege afstand omdat de hond groter was geworden dan verwacht

Omschrijving karakter:

Nieuwe mensen moet hij altijd even leren kennen en hij kan in het begin wat afwachtend zijn. Met een koekje is hij goed te paaien en als hij je eenmaal kent houdt hij enorm van een knuffelsessie.

Hij moet nog wel dingetjes leren. Alleen zijn gaat nog niet goed en moet rustig opgebouwd worden. Een bench vindt hij heel eng en hij raakt dan in paniek. Voor hem zou het beter zijn als hij een ruimte heeft, waar hij niets kapot kan maken. Legolas is een slimme, leergierige hond. Hij vindt het leuk om commando's en nieuwe dingen te leren en hij kent al een hoop commando's. Deze slimmerik kan wel deuren open maken.

Bijzonderheden: Vanwege zijn jachtinstinct is het niet verstandig om hem met prooidieren te houden. (Cavia's, konijnen, vogels etc.) Ook wilde dieren buiten wil hij achteraan.

Hij is geplaatst geweest, maar teruggekomen omdat hij pittig gedrag liet zien. Hij sprong bovenop tafels en bij corrigeren ging hij grommen.

Wat voor baasje zoeken wij: Een plek met lekker de ruimte en baasjes die ervaring met honden hebben, vanwege zijn gedrag bij de laatste plaatsing. En voldoende tijd heeft om met hem te kunnen trainen, en hem zekerheid te geven.

Lijkt het je leuk om kennis te maken met Legolas? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Dierenasiel De Kuipershoek in Klarenbeek via 088- 8113650. Buiten de openingstijden zijn we telefonische bereikbaar op werkdagen tussen 9.00-16.30 Of klik op deze link!